ŞEKER OTO KİRALAMA
HYUNDAİ KURBAN BAYRAMI
20 Temmuz 2025
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Prefabrike Yapılar İçin Yıkım Kararı Alındı

17 Aralık 2015 Perşembe 13:45
Okunma
Prefabrike Yapılar İçin Yıkım Kararı Alındı

1999 depremleri sonrasında, ruhsatsız ve geçici olarak yapılan prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı. Söz konusu yapıların kaldırılmasına yönelik Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı sahiplerine tebligatların yapıldığı bildirildi.
1999 depremleri sonrasında acil ihtiyaca binaen ruhsatsız ve geçici olarak kurulan, konut ve işyeri amaçlı kullanılan birçok prefabrike yapı, bizzat mülk sahipleri tarafından kaldırılmıştı. Belediye sınırları içinde 204 adet yapının tüm işlemlere karşın kaldırılmaması üzerine mülk sahiplerine tebligatlar gönderilmeye başlandı.  Ruhsatsız olarak yapılan prefabrike yapıların, aradan uzun zaman geçmesi ve acil ihtiyaç gerekçesinin kalkması, yeni yapılaşmayı engellemesi nedeniyle kaldırılması gerektiğinin belirtildiği tebligatta ilgili yasalara istinaden yasal işlem uygulanacağı ifade edildi. Mülk sahiplerine prefabrike yapıların kaldırılmaması durumunda yıkım işlemine geçileceği bildirildi.     

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 5 gün önce
R
Güncel 5 gün önce
R
Güncel 5 gün önce
R
Güncel 5 gün önce
R
Güncel 5 gün önce
R
Güncel 5 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.