ŞEKER OTO KİRALAMA 29 EKİM REKLAM
HYUNDAİ 29 EKİM REKLAM
6 Kasım 2025
SEÇ SİGORTA LOGO SON

İstişare Toplantısı Düzenlendi

Düzce merkez mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 02:32
Okunma
İstişare Toplantısı Düzenlendi

Düzce merkez mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı istişare toplantısı düzenlendi. Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıya Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ile Düzce Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Samim Yavuz da katıldı. 

Düzce Merkez Mahalle Muhtarları ile Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi’ne bağlı mahalle ve köy muhtarlarının ortaklaşa katıldığı istişare toplantısı düzenlendi. Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıya Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ile Düzce Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Samim Yavuz da katıldı. İstişare toplantısında Merkez Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Mensur Bilgin ile Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel faaliyetlere ilişkin bilgi verdiler. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, istişareye ilişkin görüşlerini muhtarlarla paylaştı. Düzce Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Samim Yavuz da muhtarların belediye ile olan iş ve işlemlere yönelik çalışma ve yöntemlere ilişkin bilgiler aktardı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
TEKNOROT 29 EKİM REKLAM