ŞEKER OTO KİRALAMA
HYUNDAİ RAMANZAN BAYRAMI
19 Nisan 2025
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkan’dan, Akçakoca’ya Çıkartma

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Keskin, Akçakoca ilçesinde hem sorunları dinledi hem de projeleri yerinde inceledi.

11 Ocak 2017 Çarşamba 18:02
Okunma
Başkan’dan, Akçakoca’ya Çıkartma

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Keskin, Akçakoca ilçesinde hem sorunları dinledi hem de projeleri yerinde inceledi.

Son günlerde ilçe ziyaretlerine önem veren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Kaynaşlı ilçesinin ardından Akçakoca ilçesinde de bir gününü geçirerek kentin nabzını tuttu. Akçakoca ziyaretine Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ile birlikte giden İl Başkanı Hikmet Keskin, ilk olarak Akçakoca Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla bir araya geldi. Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Başkanı Dursun Çakır, İGM üyesi Ayfer Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile muhtarların sorunlarını dinleyen ve notlar alan İl Başkanı Hikmet Keskin, muhtarlardan yapılacaklar ve taleplerin yazılacağı formlara önem verdiklerini ve bu şekilde sorunların tespit edileceğini kaydetti.

Düzce’de ve ülkede AK Partiye büyük bir teveccüh gösterildiğini ve bu teveccühün omuzlardaki yükünün hizmet ederek hafiflediğine dikkat çeken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Sizlere ilçe başkanımızın verdiği formları doldurmanızı istiyoruz. Böylelikle muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini daha iyi anlayacağız ve bunları raporlayıp İl Özel İdaremize, İGM üyelerimiz tarafından vereceğiz. Böylelikle hangi köye hangi hizmetin gelmesi gerektiğinin önceliğini belirleyeceğiz. Bakanımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte Düzce’mizin her bir santimine ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Belediye Başkanlarımız da gayret ve başarılı ile çalışmalarını yürütüyorlar. Daha fazla bütçe alabilmek için bu formları önemsiyoruz” dedi. İl Başkanı Hikmet Keskin, daha sonra muhtarlarla sohbet ederek sorularını yanıtladı.

İlçe Hakkında Bilgi Aldı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ü ziyaret etti. Akçakoca’ya yen atanan Kaymakam Öztürk’e hoş geldin ziyareti yapan Keskin, “ Akçakoca, bizim Türkiye’ye açılan kapımız. Akçakoca’da yakaladığımız uyumla, yeni projelerle ilçemizi daha iyi noktalara getirmek istiyoruz. Bizler, her zaman sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, daha sonra Akçakoca Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Sarı ve Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazant ile ilçedeki esnaf ve sanayicilerin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaparak bilgi aldı.

AK Parti Akçakoca kurucu üyeleri Yücel Orhan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Milletvekili Aday Adayı Gönül İşgören’in eşi Nedim İşgören’i de ziyaret eden Keskin, hem sohbet etti hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gazetecileri Unutmadı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti ve Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneğine de ziyaret gerçekleştirerek, gazetecilerin hem sorunlarını dinledi hem de Gazeteciler Gününü kutladı. Keskin, gazetecilere, yeni anayasa, Akçakoca’da yapılmasını planlananlar hakkında da görüşlerini açıkladı.

“Şuandaki Anayasa Kalıplarımıza Uymuyor”

Yeni Anayasa ile ilgili görüşlerini açıklayan Keskin, “Seçim beyannamemizde de 'Biz bu anayasa ile çalışmak istemiyoruz, yeni yüzyıla uygun bir anayasa çalışması yapılmasını taahhüt ediyoruz. Bu yönde çalışma yaptık ve mecliste komisyona getirdik. Komisyon çalışmalarına CHP ve HDP karşı çıktılar. Gösterdikleri tutum için MHP'nin Genel Başkanı ve tüm teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Anayasa meselesi AK Parti meselesi değil, memleket meselesidir. Şuandaki anayasa, bizim kalıplarımıza uymuyor. Dün akşam da bu değişiklik teklifi 338 oy ile meclisten geçirildi. Ülkemiz için hayırlı olsun." diye konuştu.

Referandum ile ilgili de konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Halkın iradesinin dışında hiç bir irade, AK Parti teşkilatlarınca tanınmamıştır. Bu yapıyı da 15 Temmuz'da tüm dünyaya göstermiştir. Türkiye'de yaşayan yaklaşık 80 milyon insan Nisan'ın ilk haftasında tutumunu gösterecektir. Yeni ayasanın yapılması ile inşallah, Türkiye daha demokratik daha huzurlu ve daha güvenli ve bürokrasinin daha az olduğu bir ülke olacak. Önümüzdeki yıllarda Türkiye, dünyanın en büyük devletlerinden bir tanesi olacak. Bu yolda 14 yıldır çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerinde bulundu.

Projeleri İstişare Ettiler

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, esnafları da ziyaret ederek hal hatırlarını sordu. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Keskin, Akçakoca Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile projeler hakkında istişarelerde bulundu. Akçakoca’nın çehresini ve kaderini değiştirdiklerini ve değiştirmeye de devam edeceklerini belirten Yemenici, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve siyasi iradeye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldıktan sonra Düzce’ye hareket etti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.