Özlü: Şehrimizi Geleceğe Hazırlıyoruz
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 9 Aralık 1999 tarihinde il olan Düzce'nin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Özlü mesajında; Türkiyenin en genç ili olmasına rağmen Düzcenin köklü tarihi ve etnik kökenleriyle barış, kardeşlik ve birliğin şehri olduğunu kaydetti.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 9 Aralık 1999 yılında il olan Düzce'nin 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Düzcenin tarihi milattan önceye kadar dayanır ve günümüze kadar bu tarihi doku kültürümüze işlemiştir. Biz de bu tarihi dokuyu ve potansiyeli ortaya çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz diyerek sözlerine başlayan Başkan Özlü, Düzce; turizmiyle, tarihiyle, ekonomisiyle ve jeopolitik avantajıyla ülkenin gelişmiş ve modern illeri arasında olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir dedi.
"ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"
Düzcenin il olmasının şehrin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu ve ilin sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınması, ilin tarihi zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelini değerlendirilmesi ve daha da üst seviyelere çıkarılmasının temel hedef olduğunu ifade eden Özlü, şunları kaydetti:
Türkiyenin en genç ili olan Düzcemizde modernleşmenin temellerini attığımız bu günlerde şehrimizin daha da gelişmesi, her alanda yatırımın yapılması, tüm etnik kökenleriyle birlikte barış ve kardeşlik içinde sosyal yapının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Tüm Düzceli kardeşlerimizle birlikte 22 yıl boyunca ilimizi layık olduğu seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Düzce Belediyesi olarak da kentsel dönüşümlerle, ulaşımdan turizme, sosyal hayattan eğitime kadar birçok alanda şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz.
Milletimize hizmet etmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak bizler için büyük bir onurdur.
Bu düşüncelerle, Düzcenin il oluşunun 22nci yılında Düzceli hemşerilerimiz ve ülkemiz için kutlu olmasını diliyor; Düzcenin il olmasına vesile olan tüm devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.
TÜM KATEGORİLER